Saariston Kombi

Me olemme Kansalaisopisto Kombi – me ja mahtavat opettajamme!

Haluamme tarjota kaikille asukkaille uusia taitoja koko elämän ajan. Valttikorttimme on valinnanvapaus, osallistujat voivat valita laajasta kurssitarjonnastamme mitä haluavat ja me teemme sen mahdolliseksi. Näin olemme tehneet jo yli 70 vuotta ja jatkamme samalla tavalla tulevaisuudessakin.

Skärgårdens Saariston Kombi järjestää kursseja koko Paraisten kaupungin alueella. Houtskarissa järjestämme vuosittain noin 600:n oppitunnin verran erillaisia kursseja; pitkiä ja lyhyitä. Vanhoihin suosikeihin lukeutuu Möbelrenovering (huonekalujen kunnostus), Vävning (kudonta) sekä Båtbyggeri (veneenrakennus) myös erillaiset jumppakurssit ovat ollet vuosi toisensa jälkeen suosittuja. Näiden lisäksi ohjelmistoon mahtuu lyhytkursseja kuten ruuanlaittokurssit, koirankoulutuskursseja, käsityökursseja.

Lähetämme kurssiohjelman jokaiseen kotiin kaksi kertaa vuodessa. Syksyn ilmoittautuminen on elokuun loppupuolella ja kevään ilmoittautuminen aukeaa tammikuun alussa. Kursseja voi myös tutkia kotisivuillamme. Ajankohtaisista asioista tiedotamme Facebook-sivuillamme.

Olemme täällä sinua varten! Jos sinulla on kurssitoivomuksia niin tule käymään aluekonttorilla. Opistosihteeri on paikalla maanantaista keskiviikkoon. Jos haluat ruveta Kombi-oettajaksi niin otathan yhteyttä!

Haluamme olla parhaita kaikessa mitä teemme, ja teemme sen hymyssä suin!